Samen naar de beste versie van jezelf

Mijn naam is Ann Spakman en ik ben eigenaar van Ante Coaching. Mijn interesse ligt bij het ontwikkelen van mensen. Het is mijn eigen drijfveer om mensen met plezier de dingen te laten doen die zij graag doen. Blijven ontwikkelen is daarbij essentieel. Stappen zetten kan alleen door ook momenten van stilstand in te bouwen. En dát is nu precies wat ik met mijn coaching doe. Mijn kracht zit hem in een positieve en open benadering waarin jij met vertrouwen kan werken aan jouw eigen ontwikkelpotentieel. In mijn trajecten ondersteun ik je bij dit proces. Dit doe ik door vertrouwen te geven, jezelf te laten reflecteren en een spiegel voor te houden én door jou in je kracht te zetten. Zo kan jij aan de slag met dat wat je graag wil bereiken.

Na mijn studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente, heb ik met veel plezier in het onderwijs gewerkt als leerkracht, coach en leidinggevende. Ik heb diverse leidinggevende opleidingen gevolgd. Ook heb ik de registeropleiding tot professioneel coach afgerond bij de Balansgroep. Ik ben daarnaast gecertificeerd TMA professional en aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO). Ontwikkeling is altijd mijn rode draad geweest in mijn werk. Het mooiste om je mee bezig te houden!

Ik woon in het mooie Holten op de Borkeld, samen met mijn man en vier kinderen. Een heerlijke plek! Ik hou er van om mezelf te blijven ontwikkelen en sportief bezig te zijn. Ik ben gek op wat dynamiek in mijn leven, maar vind rust op zijn tijd ook heerlijk.

 

Ante Coaching

Ante is een technische term uit de architectuur; een steunpilaar in Grieks Romeinse tempels. Dit is precies wat je bij coaching doet. Als coach bied je tijdelijk ondersteuning in de ontwikkeling van iemands leven. Je bouwt samen aan het fundament waarna je zelfstandig weer verder kan groeien en bloeien. Ante is tevens een Latijns voorvoegsel dat verwijst naar vooruitgang. Iets waar het voor mij in ontwikkeling om draait. Mijn meisjesnaam Ann Tutert is ook terug te vinden in de naam Ante.

De coachgesprekken vinden plaats in de coachruimte in Holten waar we in alle privacy gesprekken kunnen voeren. Indien gewenst kunnen de coachsessies ook op andere locaties plaatsvinden. Dat kan binnen de organisatie zelf zijn of in een coachhuis die op meerdere plekken in het land te vinden zijn.

Neem contact op

Dit is hoe anderen de coaching hebben ervaren

De coachingsessies waren verhelderend en lieten mij bewuster naar mijn eigen kunnen kijken...

Lees de complete aanbeveling

Ik was aan het zoeken of mijn huidige baan als leidinggevende wel bij mij past. Zo kwam ik terecht bij Ante Coaching...

Lees de complete aanbeveling

Ann motiveerde mij verder te ontwikkelen in wie ik ben en wat ik wil. De reden om de TMA te gaan doen was omdat ik te afwachtend was en zaken teveel overdacht. Hier wilde ik mee aan de slag...

Lees de complete aanbeveling

Aangesloten bij

TMA
NOBCO