Loopbaan coaching

Als jij je wil blijven ontwikkelen op werkgebied kan loopbaancoaching je goed helpen. Ante Coaching helpt je om je ambities in je loopbaan te bereiken en biedt professionele ondersteuning in de ontwikkeling van jezelf in je werk.

Het doel van loopbaancoaching is ondersteuning te bieden bij het richting geven aan je eigen loopbaan. Denk hierbij aan vragen op het gebied van werk, scholing en carrière. Hierbij staat jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. Je gaat samen met de coach op zoek naar jouw drijfveren en talenten en je onderzoekt hoe je deze het beste kan inzetten in jouw werkomgeving. Met als doel met plezier dat werk doen waar jouw talenten liggen!

Bij loopbaancoaching kan de TMA Talentenanalyse ingezet worden. Een mooi middel waarmee je helder inzicht krijgt in jouw eigen talenten, drijfveren en competenties.

Aanbeveling

Door het traject bij Ante Coaching ben ik erachter gekomen dat mijn vraag niet alleen werk gerelateerd was. Ik was de balans kwijt tussen werk/privé en liep mezelf voorbij. Hier ben ik nu stappen in aan het zetten en gaat het veel beter, er is veel meer rust. Ann wist goed hoe ik met mijn coachvraag om kon gaan. Ze luistert goed en begrijpt snel wat er voor jou speelt. Ze heeft een professionele houding op een open manier. Ze heeft een fijne coachruimte waar je rustig en ongestoord kunt praten. Ze weet je goed te triggeren tot nadenken.

Lees meer ervaringen

Wil je meer informatie over persoonlijke coaching?

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik spoedig contact met je op

Ik praat je graag bij, volg het laatste nieuws

Aangesloten bij

TMA
NOBCO