Dit is hoe anderen de coaching hebben ervaren

Coaching voor onderwijsprofessionals

De coachingsessies waren verhelderend en lieten mij bewuster naar mijn eigen kunnen kijken. De ruimte die ik kreeg om mijn eigen waarheden te vinden en de bevestiging die ik kreeg van Ann, zorgden ervoor dat ik op een andere manier naar mijzelf kan kijken. Niet vanuit de "Wat moet beter..."-stand maar meer vanuit "Wat gaat al goed en waarom moet dat beter?" Hoewel ik normaal erg wars ben van ellenlange (verbeter)sessies, vond ik bij Ann integriteit en een groot gevoel van vertrouwen zonder het oordelende karakter dat ik bij andere coaches wel eens heb gevoeld. Ik vond de combinatie van observaties in de groep en coachsessies erg prettig.

TMA Talentenanalyse

Ik was aan het zoeken of mijn huidige baan als leidinggevende wel bij mij past. Zo kwam ik terecht bij Ante Coaching. Samen hebben we met behulp van de TMA talentenanalyse gekeken wat mijn sterke kanten zijn en waar ik mij nog op kan ontwikkelen. Ik vond de gesprekken met Ann erg prettig. Ze wist precies de juiste feedback te geven en had direct door waar ik coaching op kan gebruiken: meer oog hebben voor mijn sterke punten in plaats van alleen focussen op mijn ontwikkelpunten. De online gesprekken voelden veilig en professioneel aan. Ze legt alles helder uit en stelt fijne kritische vragen. Ze heeft mij net dat zetje gegeven waardoor ik weer met meer plezier mijn baan uitoefen én ook weer aan het nadenken ben wat ik in de toekomst wil.

TMA Talentenanalyse

Ann motiveerde mij verder te ontwikkelen in wie ik ben en wat ik wil. De reden om de TMA te gaan doen was omdat ik te afwachtend was en zaken teveel overdacht. Hier wilde ik mee aan de slag. Door de TMA met Ann te bespreken heb ik inzicht gekregen dat ik meer ruimte mag innemen. Mijn missie en visie zijn helder geworden en ik sta mezelf toe om fouten te maken. Inmiddels loopt mijn onderneming goed en geef ik mezelf de ruimte om nieuwe dingen te leren. De TMA is een stevige analyse die uitgebreid inzicht gaf in mij talenten en drijfveren. De reden dat ik Ann als TMA coach heb uitgezocht is haar aanstekelijke positieve energie, waarbij ze echt ruimte had voor mij. 

Trainingen op maat

Als je Ante Coaching vraagt om te trainen, haal je een hoop enthousiasme in huis. Ann heeft veel kennis die ze graag met je deelt. Dit doet ze op energieke wijze en door oog te hebben voor wat de vraag is van de groepsleden. De werkwijzes in de training zetten je aan tot denken en uiteindelijk tot handelen. Dit maakt dat ik met energie de trainingen uit liep en er echt mee aan de slag kon in mijn eigen werk!

Persoonlijke coaching

Ann is een enthousiaste coach en een positief mens die niet oordelend over komt. Ann heeft mij geholpen om mijn doel te verwezenlijken. Ik heb van haar handvaten gekregen om met mijn vraag aan de slag te gaan. De sessies en oefeningen hielpen om stil te staan bij mijn handelingen en gedragingen en ze heeft mij dingen in een ander perspectief laten inzien. Daarvoor mijn dank! Ik heb veel van haar geleerd. Haar open houding zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en kan zeggen wat ik wil, op mijn manier. Daarnaast luistert ze goed en geeft ruimte tot nadenken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

Persoonlijke coaching

Ik heb Ann ervaren als een fijne persoonlijkheid. Ann is rustig en kan goed luisteren, Ze begrijpt je en oordeelt niet. Ze kan je goed laten inzien waar je in vastloopt. Ze legt makkelijk de vinger op de zere plek, daar waar het om gaat én leert je daarmee om te gaan. Ze heeft kennis en kan de opdrachten goed uitleggen en vertelt je goed hoe het verloop van het traject zal zijn. Ik vond het erg prettig om de sessies bij Ann te mogen volgen. Dankjewel!

Loopbaan coaching

Door het traject bij Ante Coaching ben ik erachter gekomen dat mijn vraag niet alleen werk gerelateerd was. Ik was de balans kwijt tussen werk/privé en liep mezelf voorbij. Hier ben ik nu stappen in aan het zetten en gaat het veel beter, er is veel meer rust. Ann wist goed hoe ik met mijn coachvraag om kon gaan. Ze luistert goed en begrijpt snel wat er voor jou speelt. Ze heeft een professionele houding op een open manier. Ze heeft een fijne coachruimte waar je rustig en ongestoord kunt praten. Ze weet je goed te triggeren tot nadenken.

Ik praat je graag bij, volg het laatste nieuws

Aangesloten bij

TMA
NOBCO