Persoonlijke coaching

Door persoonlijke coaching leer je jezelf beter kennen en pak je jouw belemmeringen aan om positiever en met energie in het leven te staan. Ante Coaching zorgt ervoor dat je in beweging komt én blijft. Zo kan jij jezelf in staat stellen dat te bereiken wat jíj graag wil.

Met coaching versterk je jouw mentale kracht. Je haalt meer uit je persoonlijk leven en werk door zicht te krijgen op jouw persoonlijke drijfveren en talenten. Bij persoonlijke coaching draait het om het leren kennen van jezelf, het stellen van heldere en haalbare doelen en deze doelen waar gaan maken. Ante Coaching daagt je uit om dit samen aan te gaan!

Aan de hand van vragen ga je aan jouw persoonlijke ontwikkeldoelen werken: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat doe ik? Dit doen we door in gesprek te gaan, door oefeningen te doen of een analyse te maken. Het is jouw eigen proces en ik loop met je mee om dit te begeleiden.

Aanbeveling

Ann is een enthousiaste coach en een positief mens die niet oordelend over komt. Ann heeft mij geholpen om mijn doel te verwezenlijken. Ik heb van haar handvaten gekregen om met mijn vraag aan de slag te gaan. De sessies en oefeningen hielpen om stil te staan bij mijn handelingen en gedragingen en ze heeft mij dingen in een ander perspectief laten inzien. Daarvoor mijn dank! Ik heb veel van haar geleerd. Haar open houding zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en kan zeggen wat ik wil, op mijn manier. Daarnaast luistert ze goed en geeft ruimte tot nadenken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

Lees meer ervaringen

Wil je meer informatie over persoonlijke coaching?

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik spoedig contact met je op

Ik praat je graag bij, volg het laatste nieuws

Aangesloten bij

TMA
NOBCO